Injectables
by Inger

U kunt op vele manieren met uw uiterlijke verzorging bezig zijn. De één vindt een een goede crème voldoende terwijl de ander graag regelmatig de schoonheidsspecialiste bezoekt. Weer anderen kiezen voor anti aging behandelingen door middel van apparatuur.

Op het gebied van rimpelbehandeling met injectables bestaat nog wat schroom. We kennen wel wat bekende Nederlanders waarvan we vermoeden dat er hier en daar iets is ingespoten, maar wat is het precies en hoe werkt het en is het niet gevaarlijk?

Als u interesse heeft zullen wij met u doornemen wat uw wensen zijn. Na dit gesprek zullen wij een afspraak inplannen met de arts. De arts geeft u tijdens een kosteloos en vrijblijvend consult een advies op maat.
Hierin wordt u door ons geadviseerd over de mogelijke injectables die het mooiste resultaat voor u opleveren.
U kunt alles vragen en u ontvangt meteen het tarief voor de behandeling.

Besluit u voor een behandeling dan gaan we over tot intake, waarin uw medische gegevens worden genoteerd en plannen we uw afspraak.

De behandelingen van een van de BIG-geregistreerde artsen vinden plaats in de praktijk by Inger,
die voldoet aan alle hygiënische voorwaarden en eisen
van de Inspectie van Volksgezondheid.

Informeer naar onze concurrerende tarieven.

Wij werken alleen met merken en materialen die biologisch resorbeerbaar zijn en aan alle keurmerken voldoen.

Injectables

De tarieven van andere injectables, zoals bijvoorbeeld Hyaluronzuur voor het opvullen van bijvoorbeeld de neusrimpel of mondplooien, bepalen wij graag op maat.
Het is namelijk helemaal afhankelijk hoe diep de rimpel is en dat is per persoon verschillend. Door een vast bedrag te noemen zou u niet juist geinformeerd zijn.

Daarom plannen wij u graag in voor een kostenloos consult en hoort u de prijs die op u van toepassing is.

Een indicatie? 0,1 ml kost 40,- en dat zou gemiddeld neerkomen op 400,- voor een gemiddelde neusrimpel. Maar nogmaals....voor u kan het anders zijn. Laat u vrijblijvend door ons informeren.

 

Ga terug naar boven